OVER

Home / OVER

Van Langen Ontwerp&Advies is een ontwerpbureau gerund door mij, Inge van Langen. Ik werk graag samen met jou aan een nieuwe website, of andere grafische uitingen, zoals bijvoorbeeld een logo. Moeite om een goede project- of bedrijfsnaam te vinden? Ook daar denk ik graag over mee. Op deze pagina lees je wat de ervaringen van anderen zijn. Meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

"Inge is iemand die van aanpakken weet; ze kan veel dingen tegelijk doen, waarbij ze het eindresultaat in het oog houdt. Kortom, een optimistische, creatieve persoonlijkheid, die voortvarend aan de slag gaat en de dingen pro-actief en professioneel oppakt."

maria

Maria de Wit. Communicatieadviseur

MEE & DE WERING

rosalie

Rosalie de Boer - GISPEN

Voor alle potentiële klanten; de kwaliteiten van Inge; Deze dame heeft alles in haar mars om iedere [grafische] wens in vervulling te laten gaan.

lieke

Lieke Broertjes - LEUK BIJ LIEKE

"In coproductie heb ik samen met Inge een fantastische vlag ontworpen. Ik de schets, zij de digitale vertaling. Leuk en kleurrijk ontwerp en een groot succes! De vlag is ontwikkeld ter promotie van de dag van de Gastouders en inmiddels zijn er al 352 stuks besteld"!

ben

Ben Herlaar - ANTIFAAL

"Als beginnend ondernemer ben ik blij verrast over de onvermoeibare inzet van Inge. Zij heeft mijn website en visitekaartjes, in voortdurend overleg met mij, een voor de consument aantrekkelijke professionele uitstraling gegeven. Inge is integer, betrouwbaar en betrokken met wat zij doet. Als u van haar diensten gebruik wilt maken zult u daar geen spijt van krijgen".

Schermafbeelding 2016-04-03 om 19.52.06

Babs van Wijk - ZEIN.NU

"Inge verstaat de kunst om een steun en toeverlaat te zijn op het gebied van strategie en uitvoering van communicatie. Zij is creatief, up-to-date geïnformeerd in communicatiemogelijkheden, ze denkt mee en vormt in een prettige maar kritische samenspraak een communicatie-strategie die passend is bij de werkzaamheden of doelstelling. Inge kan goed out of ‘the box’ denken en vertaalt haar ideeën in passend aanbod bij een opdracht”.

kok aardbeien

Arjan en Esmeralda Kok - KOK AARDBEIEN

Samenwerken met Inge heb ik als zeer prettig en deskundig ervaren. Ze denkt goed met je mee en heeft leuke nieuwe frisse invalshoeken. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

roland

Roland Leurs - LEURS VASTGOED

"Ik was net gestart met mijn eigen onderneming. Er zijn dan veel zaken die je moet regelen, waaronder een logo. Voor het logo ontwerp heb ik Inge gevraagd, binnen no-time had ik diverse concept logo’s die aansloten bij mijn ideeën. Na wat fine-tuning heb ik nu een logo die mij precies past! Conclusie: goed/snel contact en een zeer mooi resultaat!"